West Coast Swing

Tapahtumat

Suburbia

Viikonloppu 22. – 24.9.2017 täynnä west coast swingiä! Tunteja ja bileitä perjantaista sunnuntaihin. Tasoja kaikille vasta-alkajista vanhoihin tekijöihin! Isäntinäsi on ensemble Suomen suosituimpia west coast swing ohjaajia sekä ensi kertaa Suomessa opettavat blues-guru Thibault Ramirez ja Norjan teholady Ardena Gojani. Tule mukaan!

Viikonloppu täynnä west coast swingiä Tampereella pe-su 22. – 24.9.2017!

Tunteja perjantaista sunnuntaihin:
★ jatkoryhmät eri taitotasoissa sekä
★ WCS101 uusille tulokkaille!

Sosiaalitanssia kolmena iltana:
★ perjantaina ja lauantaina legendaariset iltabileet alkuillasta aikaiseen aamuun
★ sunnuntaina teetanssit workshopien päätyttyä

★ Isäntinäsi ensemble Suomen pidetyimpiä west coast swing ohjaajia sekä tähtivieraina Thibault Ramirez (FRA) ja Ardena Gojani (NOR)!

★ Suburbian ohjaksissa tanssiaddikti Mia Helin ja mahtava talkoolaisten tiimi.

★ Ja totta kai riemastuttavia kanssatanssijoita eli loistavaa seuraa ympäri Suomen!


Uutisia:
11.8.2017: Muista varata majoitus! Tsekkaa vinkit Majoitus-osiosta
1.7.2017: Ilmoittautuminen on alkanut!
21.6.2017: Ilmoittautuminen alkaa lauantaina 1.7.2017 klo 07.00.
24.12.2016: Tapahtuma Facebookissa!


Opettajat | Ryhmätasot | Aikataulu | Hinnat | Ilmoittautuminen | West Coast Swing Dance Party | Tapahtumapaikka | Perille | Majoitus | Organisaatio | Lisätiedot |

Opettajat

★ Thibault Ramirez (FRA) & Ardena Gojani (NOR) ★

Thibault’n kohtalo sinetöitiin jo kauan ennen hänen syntymäänsä, sillä hänen molemmat vanhempansa ovat tanssiopettajia. Niinpä Thibault on imenyt tanssin itseensä jo äidinmaidossa. Swing-tanssiperheeseen hän tutustui ollessaan 6-vuotias, ja ennen west coast swing -uraansa hän tanssi menestyksekkäästi rock’n’rollia ja boogie woogiea aivan maailman huipulla. West coast swingistä kehittyi nopeasti Thibault’n uusi intohimo ja hän nousi All Star -luokkaan vajaassa kolmessa vuodessa. Nyt tämä nuori mies hallitsee kilpailuja mennen tullen vakuuttavilla ykkösriveillä.

Ardena aloitti vakiotanssiuransa 6-vuotiaana kotimaassaan Kosovossa. Perheen muutettua Yhdysvaltoihin Ardena halusi laajentaa tanssiosaamistaan myös yksilölajeihin. Parikymppisenä hänet palkattiin Lexingtonin Arthur Murray -tanssistudiolle missä hän opetti 18:aa eri paritanssilajia. Ardenaa kiinnostavat ihmisen fysiikka ja kinesologia sekä kehon hyvinvointi: hänen mielestään tanssi sallii kasvun henkisesti, fyysisesti ja hengellisesti. Muutettuaan Norjaan Ardena on keskittynyt pääasiassa west coast swingin, argentiinalaisen tangon ja salsan opettamiseen

Yhdessä tällä parilla on laajaa osaamista yli 25:sta tanssilajista. He ovat dynaamisia, innostuneita, omistautuneita ja intohimoisia tanssijoita. Heillä on erinomaiset pedagogiset taidot ja heidän tavoitteenaan on, että jokainen oppilas saavuttaa paremman yhteyden omaan itseensä pystyäkseen paremmin ilmaisemaan itseään tanssissa.
 

★ Ville Immonen (Turku) & Hanna Ojanaho (Turku) ★

Ville ja Hanna ovat jo liki kaikille tuttuja west coast swingin kansallisia sankareita. Pohjois-Suomesta etelään kulkeutuneet hoon päälle haastavat engergiapakkaukset ovat kiertäneet ympäri maata levittämässä swingin ilosanomaa jo viisi vuotta, joten todennäköisesti olet heihin törmännyt myös aikaisemmin.

Luvassa tervolalaisten tunneilla on erinomaista tekniikkaa, hurttia huumoria ja rutkasti hyvää mieltä!
 
 

★ Markus Mast (Lempäälä) & Tuire Mast (Lempäälä) ★

Markus ja Tuire ovat yksi suomalaisen west coast swingin uranuurtajapareja. Heidän teknisesti taitavat, selkeät ja mielenkiintoiset tuntinsa niittävät kiitosta missä vain he ovatkin opettamassa. Villen ja Hannan tavoin myös Markus ja Tuire surffailevat maata ristiin rastiin, ja myös heitä on jo nähty opettamassa kotimaan rajojen ulkopuolella.

Mastien tunneilla onnistumisen elämykset ja haasteet ovat mukavasti tasapainossa.
 

★ Vesku Ruottinen (Tampere) & Annika Välimaa (Oulu) ★

Vesku ja Annika ovat musikaalisuuden ihmelapsia. Heidän tanssinsa koostuu rajattomasta west coast swingin liikekielikirjastosta ja pedantista musiikin kunnioituksesta. Diplomi-insinöörin ja taiteilijan yhdistelmä luo magiikkaa tanssilattialla!

Tiimi Vennika vetää Suburbian yhteydessä järjestettävän WCS101-alkeispäivän ja lisäksi heidät nähdään Suburbian jatkotunneilla.

★ Tero Rahko (Helsinki) & Outi Salonen (Helsinki) ★

Tero ja Outi ovat vahvat west coast swing -vaikuttajat pääkaupunkiseudulta. Tähän mennessä pääasiassa helsinkiläiset ovat päässeet nauttimaan tämän parin erinomaisesti valmistelluista tunneista, mutta pikkuhiljaa myös muu valtakunta saa osansa Teron ja Outin osaamisesta.

Jos et ole vielä tavannut tätä humoristista ja aurinkoista paria, nyt on viimeistään aika suunnata kohti heidän raikkaita tuntejaan.
 
 

Jennina Färm★ Jennina Färm (Tampere) ★

Jenninan tapasimme ensimmäisen kerran Tampereen viikkobileissä westie-kärpäsen puraistua 16-vuotiasta lukiolaista. Jo aivan alusta alkaen oli selvää, että tämän superlahjakkuuden tie ei vie muualle kuin tanssin maailmaan. Oulussa tanssiopettajaksi viimeistä vuottaan opiskeleva Jennina on löytänyt kutsumuksensa, ja seurannut sitä.
 
 
 
 
 

Ryhmätasot

Jatkoryhmät

Viikonlopun aikana tanssitaan sekä alkeispäivässä lauantaina että jatkoryhmissä perjantai-illasta sunnuntai-iltaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä olemme tiedustelleet ennakkokäsityksiänne omasta taitotasostanne saadaksemme kuvan siitä, millaisia ryhmäkokoja meidän on mahdollista järjestää sekä tilojen että opettajasaatavuuden puitteissa.


WCS101West Coast Swing 101 Beginner Intensive -alkeiskurssipäivä
Lauantai 23.9.2017

101 on tarkoitettu sinulle, joka haluat tutustua uuteen paritanssiin. 101-päivä on vastauksemme sinulle, joka et pääse osallistumaan viikoittaisiin ryhmävalmennuksiin tai kaipaat pidempikestoista ohjausta oppimisesi tueksi.

Intensiivipäivä lähtee liikkeelle lajin perusteista ja etenee hyvässä tahdissa ryhmän mukaan. Voit olla aloittava tanssija, uuteen lajiin (tai rooliin) tutustuja tai osaamisesi tueksi kertausta kaipaava tanssija. Intensiivipäivän aikana tutustut west coast swingin ominaisimpiin ja lajikeskeisimpiin perusasioihin sekä lisäät repertuaariisi cooleja, mutta iisisti tanssilattialla toteutettavia mooveja.

101-tapahtumaan tullaksesi et tarvitse omaa paria. Tunneilla on ohjattu parinvaihto, josta voit halutessasi olla aika-ajoin sivussa oman parisi kanssa. Parin kanssa ilmoittautuvat pääsevät kuitenkin varmemmin mukaan tapahtumaan, sillä pyrimme pitämään tapahtumassa tasapainoiseen viejä-seuraaja-suhteen, jotta kaikki pääsevät treenaamaan tasapuolisesti.

Ajankohta: lauantai 23.9.2016 klo 11-16 (sisältää lounastauon sekä lihashuollon) ja bileet klo 20 alkaen

Mitä on west coast swing?
Annamme videonäytteiden puhua puolestaan. Näissä videoissa maailman huipputanssijoiden tanssimana näyttäytyy se west coast swing, josta me pidämme:

Aikataulu

Ohessa on Suburbia-viikonlopun vahvistunut aikataulu.

Voit ladata sen PDF-muodossa A4-koossa tästä: Aikataulu Suburbia 2017.

Aikataulut ovat luettavissa myös tapahtumpaikalla.

Muutokset ovat mahdollisia.

Hinnat

WCS 101
– 30 euroa, sisältää lauantain tunnit alkeisryhmässä ja iltabileet

Jatkotasot
– Koko viikonloppu 22. – 24.9.2017: tunnit ja bileet — 85 euroa 31.7.2017 asti. 1.8. alkaen 95 euroa.
– Perjantai: tunnit ja bileet — 30 EUR
– Lauantai: tunnit ja bileet — 55 EUR
– Sunnuntai: tunnit ja teetanssit — 40 EUR
– Perjantai-lauantai: tunnit ja bileet — 75 EUR
– Lauantai-sunnuntai: tunnit ja bileet — 85 EUR

Huomaa: Etuhinnan saaminen edellyttää osallistumisvahvistuksen saamista annetuissa aikarajoissa ja maksun suorittamista maksuohjeiden aikatauluissa.

Iltabileliput ovelta:
– Perjantai klo 21 alkaen, 5 euroa
– Lauantai klo 20 alkaen, 10 euroa
– Sunnuntai klo 16 alkaen, 0 euroa

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua ilman paria. Parin kanssa ilmoittautuvat vahvistetaan tapahtumaan heti, mutta parittomat voidaan tarvittaessa sijoittaa jonoon odottamaan viejä-seuraaja-suhteen tasoittumista. Parin kanssa ilmoittautuvien ei tarvitse ilmoittautua samalle tasolle, mutta kuitenkin yhtä pitkälle jaksolle.

HUOMAA: Myös pareittain ilmoittautuvien tulee tehdä oma henkilökohtainen ilmoittautumisensa ilmoittautumislomakkeelle.

Ennakkoilmoittautuminen on nyt päättynyt! Voit saapua tapahtumaan parin kanssa ilman ilmoittautumista. Tällä hetkellä voimme lisäksi ottaa vielä muutaman yksittäisen viejän ja seuraajan mukaan. WCS101-kurssille voidaan ottaa pareja ja yksittäisiä viejiä.

West Coast Swing Dance Party

Aidon tanssitapahtuman tunnuksena ovat totta kai tanssibailut perjantaina ja lauantaina klo 21 alkaen sekä teetanssit sunnuntaina klo 16 alkaen. Jos et osallistu päivän tunneille, voit silti lunastaa lipun tanssibileisiin ovelta.

Tapahtumapaikka

Ikurin liikuntakeskus — Tesoman tanssikeskus, Tesomankatu 33.

Ilmava tanssisali mahtavalla tanssiin soveltuvalla lattiamateriaalilla luo upean kehyksen kaikille viikonlopun tapahtumille. Tunnit ja bileet tanssitaan samassa paikassa.

Käytössäsi ovat nykyaikaiset pukuhuone-, suihku- ja WC-tilat.

Jääkaappi ja mikroaaltouuni mahdollistavat evästarpeiden nauttimisen treenipäivän aikana. Tapahtumapaikalla on myös liikuntakeskuksen kahvio joka on avoinna päiväsaikaan ja tarjoilee myös lounasta (lauantaina Pasta Bolgnese ja sunnuntaina Kanapasta: lounas maksaa 8 euroa ja sisältää pastan lisäksi vihreän salaatin, leipäpöydän sekä kahvi/tee).

Kartta (Google Maps)


Näytä suurempi kartta

Majoitus

Tampereen hotellit ja huoneistohotellit tarjoavat paljon erilaisia ja erihintaisia majoitusmahdollisuuksia. Tarkista kanta-asiakaskorttiesi tarjoamat tarjousvaihtoehdot tai surffaa esim. Trivagon sivuilla vertailemassa vaihtoehtoja.

Huomaa: Tampereen keskustan yksityisautoliikenne on katutöiden vuoksi melko haastavaa. Varaa aikaa jos majoitut keskustassa!

Juuri nyt sekä Scandic, Sokos että Cumulus tarjoavat hyviä majoitusvaihtoehtoja. Tarkista päivän hinnat netistä!

Olemme kuitenkin varmuuden vuoksi tehneet kiintiövaraukset seuraaviin hotelleihin:

Original Sokos Hotel Ilves

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

Standard 1-hengen huone 101 euroa/vuorokausi
Standard 2-hengen huone 121 euroa/vuorokausi

Huonehintoihin sisältyy aamiainen, sekä asiakassauna.

Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse suoraan hotellista. Mainitun hinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen Rytmipolku. Kahden hengen huonetta varattaessa tulee ilmoittaa molempien majoittujien nimet. Varaukset tulee tehdä 1.9.2017 mennessä. Jokainen majoittuja maksaa majoituksensa itse suoraan hotelliin käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Yksittäisen huonevarauksen voi kuluitta perua tulopäivänä klo 18.00 mennessä.

Huonevaraukset tehdään suoraan hotellin vastaanottoon (ei nettivarauksia):

Original Sokos Hotel Ilves
Puh 020 1234 631
Email ilves.tampere@sokoshotels.fi

Hotelli Scandic Tampere City

Hämeenkatu 1, 33100 Tampere

Standard 2-hengen huone 106 euroa/vuorokausi

Huonehintoihin sisältyy aamiainen, sekä asiakassauna.

Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse suoraan hotellista. Mainitun hinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen RYT220917. Varaukset tulee tehdä 8.9.2017 mennessä. Jokainen majoittuja maksaa majoituksensa itse suoraan hotelliin käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Yksittäisen huonevarauksen voi kuluitta perua tulopäivänä klo 18.00 mennessä.

Huonevaraukset tehdään suoraan hotellin vastaanottoon (ei nettivarauksia):

Hotelli Scandic Tampere City
Puh 03 2446 111
Email tamperecity@scandichotels.com

Organisaatio

Mukana viikonloppua järjestämässä on Rytmipolun westie-tiimi: Mia ja upea talkoolaisjoukko.

Lisätietoja

info (at) rytmipolku.com

Tervetuloa tanssimaan!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.