West Coast Swing

Tapahtumat

Swingfection

Swingfluenssa — ainoa tauti josta et tahdo parantua! Helpota oireitasi ja löydä swing feverillesi uusia kanavia Swingfection-viikonlopussa Tampereella pe-su 12. – 14.4.2019!

Parantumattomasti swingahtaneet ja tautiepäilyn alaiset
kokoontuvat tanssimaan west coast swingiä
Tampereelle pe-su 12. – 14.4.2019

Tule mukaan jos uskallat!

Uutisia:
14.2.2019: Ilmoittautuminen alkaa ennakkotiedoista poiketen ke 20.2.2019 klo 20.00.
31.1.2019: Tapahtuma Facebookissa!

::: For information in English please see below:::


Ilmoittautuminen | Aikataulu | Hinnat | Ryhmätasot | Opettajat | Tapahtumapaikka | Majoitus
West Coast Swing Dance Party | Organisaatio | Lisätiedot

Ilmoittautuminen – Booking

Ole hyvä ja lue tapahtumainfot ennen ilmoittautumista.

Ilmoittaudu osoitteessa https://tinyurl.com/SF2019-Hoitoon

Voit ilmoittautua ilman paria. Parin kanssa ilmoittautuvat vahvistetaan tapahtumaan heti, mutta parittomat voidaan tarvittaessa sijoittaa jonoon odottamaan viejä-seuraaja-suhteen tasoittumista. Parin kanssa ilmoittautuvien ei tarvitse ilmoittautua samalle tasolle, mutta kuitenkin yhtä pitkälle jaksolle.

HUOMAA: Myös pareittain ilmoittautuvien tulee tehdä oma henkilökohtainen ilmoittautumisensa ilmoittautumislomakkeella.

Saat vahvistuksen ja maksuohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen 2-5 arkipäivän aikana. Maksuaika on 10 päivää vahvistuksen lähettämisestä.

Booking’s live on Wednesday 20th February. When booking with a partner both must register separately. Payment due date is 10 days from confirmation send 2-5 workdays from your booking.

Aikataulu – Schedule

Muutokset mahdollisia

Aikataulu pdf-muodossa tästä!

Hinnat – Prices

– Koko viikonloppu 12. – 14.4.2019: tunnit ja bileet — 100 euroa (Weekend Full Pass)
– Perjantai: tunnit ja bileet — 30 EUR (Friday)
– Lauantai: tunnit ja bileet — 60 EUR (Saturday)
– Sunnuntai: tunnit — 40 EUR (Sunday)
– Perjantai-lauantai: tunnit ja bileet — 80 EUR (Fri-Sat)
– Lauantai-sunnuntai: tunnit ja bileet — 90 EUR (Sat-Sun)

Iltabileliput ovelta — Party tickets from the door:
– Perjantai klo 21 alkaen, 10 euroa (Friday 10 EUR)
– Lauantai klo 21 alkaen, 10 euroa (Saturday 10 EUR)

Ryhmätasot – Levels

Viikonloppuna treenataan yhteistunneilla ja 2-3 jatkotasoisessa ryhmässä. Voit itse määrittää alustavasti oman tasosi (jatkotasot 2-3-4-5). Lopullinen ryhmäjako tehdään tasojaossa tapahtumaviikonloppuna. Määritä tasosi suhteessa suomalaiseen west coast swing -yhteisöön siten, että taso 5 edustaa kansallista parhaimmistoa ja taso 2 vahvan lajiperustan omaavaa alkeisjatkotasoa.

Valitse osiot, joihin haluat osallistua viikonlopun aikana. Huomaa: Maksuaika on 10 päivää saamastasi osallistumisvahvistuksesta.

Huomaa: pyrimme tasapainoiseen viejä-seuraaja-suhteeseen (5/6), joten parin kanssa ilmoittautuvat pääsevät helpommin sisään. Seuraaja voidaan sijoittaa jonoon odottamaan tasapainon toteutumista. Pareittain osallistuvien ei tarvitse sijoittua samalle tasolle, mutta molempien tulee ilmoittautua samoille osioille.

Opettajat – Teachers

☆ Jennie Davidsson (Kalix)
Pohjois-Ruotsin laajoilla aroilla tavataan verrattain vähän swingkuumeen taudinkantajia ja useimmat ovat helposti hoidettavissa yksinkertaisella bugg-ruiskeella. Siksi Jennien taudinkuvan nopea ja suoraviivainen eteneminen pienestä flunssasta nykymuotoonsa ihastuttaakin Euroopan huippuswingologeja mennen tullen. Taustatutkimuksissa ei ole löytynyt viitteitä muista tanssialtistuksista, mutta sen sijaan on uumoiltu harvinaisen jalkapallo-bakteerin mutaatiota. Jennien oirekuvassa vaikuttaa erityisesti hymyn ja hyvän tuulen pursuavuus, mistä erityisesti varoitamme kaikkia lähellä liikkuvia.

☆ Ville Immonen (Helsinki)
Uusimpien tietojen mukaan rock-musiikilla voi olla swingummonologiaa vahvistavia ominaisuuksia, mutta totalitäärinen altistumattomuus paritanssittavalle musiikille näyttäisi olevan kuitenkin edellytyksenä swingkuumekannan tarttumattomuudelle. Valmistuneessa väitöksessä on tutkittu Villen matkaa vastustuskykyisestä heavy metal -florasta aitobakteeriseksi swing-eliöksi. Vastaväittäjä kertoo viettäneensä useita viikkoja etsien epätosia teesejä, mutta tunnustaa luovuttaneensa popping- ja locking-mikrobien vahvistettua olemassa olevaa swingfektiota. Järjestäjä ei ota vastuuta visuaalisen hurmion aiheuttamista heikotuksen oireista.

☆ Matleena Haapalainen (Oulu)
Lokaation vaikutusta swingkuumeen kehittymiseen on tutkittu verrattain vähän. Oulun seudulla on kuitenkin käynnissä mittava panostus empiiriseen tutkimukseen Matleenan palattua kansainvälisine näytteineen vaikutusalueelle. Johtavat tutkijat kertovat, että Matleenan Show Supremus -diagnoosi on ollut helppo määrittää, ja että vaikka pitkäaikaisella ulkomailla oleskelulla on ollut huomattavia vaikutuksia, on virus kuitenkin sisäsyntyinen ja siten sairastuminen väistämätöntä.

☆ Tuomas Sillanpää (Helsinki)
Hyvin varhaisessa iässä alkaneen Swingus Maximus -tartunnan oireiden lievityksessä on todettu olevan suuria haasteita. Alle 10-vuotiaana ensikosketuksensa tanssiin saaneen Tuomaksen elämän voidaan katsoa olevan Totalus Infectus -tilassa aivan ensi hetkistä alkaen. Huomattava sekakäyttö näyttää kuitenkin yllättäen avustaneen jokapäiväistä selviytymistä arjessa. Kansainvälisesti suurta mielenkiintoa herättävä Musicus Tulkitseus Megalos on erittäin selvästi havaittavissa Tuomaksen taudinkuvassa.

☆ Tuire Mast (Lempäälä)
Idolus-bakteriofagi näyttää olevan suomalaisessa ilmanalassa helposti laajentuva virus, mikä aiheuttaa huomattavaa idolipuutetta vasta-altistuneessa swing-faunassa. Alustavat mittaukset koehenkilö Tuirella osoittavat kuitenkin, että säännöllinen fyysinen harjoittelu, jatkuva teknisen taidon kehittäminen ja kannustuksen heltymätön viljely ovat omiaan ylläpitämään Starrus Optimus -bakteerin kasvua myös vaativimmilla viileäilmastoalueilla.

☆ Markus Mast (Lempäälä)
Yksi vakavimmista swingfektio-tiloista on swingoneuroottinen persoonallisuushäiriö, joka on elimellisiin syihin perustumaton psyykkinen häiriö, jossa todellisuudentaju säilyy ja potilas kärsii ratkaisemattomien psyykkisten ristiriitatilanteiden aiheuttamista toistuvista tai suhteellisen pysyvistä oireista: ilta-aikainen levottomuus, lähimuistilliset haasteet (erityisesti etunimien häviäminen) ja toistuvat pakkotoiminnot hakualueilla tai erilaiset ruumiilliset vaivat, kuten toiminnalliset triple step -häiriöt ja nestehukka. Paradoksaalista on se, että potilas tietää ajatustensa järjettömyyden, mutta ei silti pysty niistä irrottautumaan. Yleisimpiä neuroosin aiheita ovat musiikintulkinnan monipuolisuutta, swing contentia, perustekniikan monimuotoisuutta ja parin viihtymistä koskevat ajatukset. Neuroottinen häiriö on melko harvinainen, mutta se on seurauksiltaan hyvin dramaattinen. Kuvituskuva: Facebook.

☆ Johanna Lahdenperä (Tornio)
Mittavasta välimatkasta maamme epidemiametropoleihin huolimatta Tornion sulkualueella näyttäisi vaikuttavan vahva swingkuumeen aiheuttama korkeapaine. Saamiemme tietojen mukaan ainakin Johanna on sairastunut erityisen ärhäkkään swingfektiokantaan. Toimintakyvyn ylläpitämiseksi reseptiksi on määrätty erittäin aktiivinen hakeutuminen sekä kansallisiin paikallisseminaareihin että kansainvälisiin konferensseihin. Johannan diagnoosi on kuitenkin edennyt jo lähes vaikea-asteiseksi ja hän onkin kirjautunut jatkuvamuotoiseen on-line-champion-terapiaan katkeamattoman hoitoavun saamiseksi.

☆ Egil Mannerheim (Stockholm)
Aika ajoin Tanssimus Maximus ilmenee pakkomielteisen tanssitarpeen lisäksi muina vakavasti otettavina oireina. Yleisin sivuvaikutus on eri lajien sekakäyttö sekä liikkeen mahdollistavan musiikin infernaalinen väärinkäyttö. Tukholmalaisen Egilin DJ-syndrooma on poikkeuksellisen raju, ja valtaosa tanssijoista onkin todistanut hänen sanattomia, ja aika-ajoin myös verbaaleja avunpyyntöjään useissa isoissa ja pienissä yhteisterapioissa. Egil on perustanut läntiseen rajanaapuriimme sosiaalisen median tiedotuskanavan, missä aktiivisesti etsitään ennen kirjaamattomia hoitomuotoja.

Tapahtumapaikka – Venue

Dance Factory
Viinikankatu 45, 33800 Tampere

Dance Factoryn kahdessa salissa on mainiot tanssiin tarkoitetut puulattiat. Käytettävissäsi ovat erilliset tyttöjen ja poikein suihkut pukuhuoneineen sekä pieni keittiö perusmukavuuksilla. Jääkaappia ja mikroaaltouunia voit käyttää evästarpeitasi varten.

Kartta (Google Maps)

Majoitus – Accommodation

Tapahtumapaikalla ei järjestetä lattiamajoitusta.

Voimme lämpimästi suositella Tampereen keskustan hotelleja, esimerkiksi Scandicin hotellialesta.

Voit myös tiedustella majoitusta tamperelaisten tanssijoiden luona laittamalla ilmoituksesi tapahtuman Facebook-seinälle.

No floor level accommodation available. Please see city centre hotels or ask for a host on the Facebook Event.

West Coast Swing Dance Party

Aidon tanssitapahtuman tunnuksena ovat totta kai tanssibailut perjantaina ja lauantaina klo 21 alkaen sekä teetanssit sunnuntaina klo 16 alkaen. Jos et osallistu päivän tunneille, voit silti lunastaa lipun tanssibileisiin ovelta.

Party tickets are available from the door for those not attending the classes.

Organisaatio – Organization

Mukana viikonloppua järjestämässä on Rytmipolun westie-tiimi: Mia ja upea talkoolaisjoukko.

This weekend is brought to you by Rytmipolku WCS Volunteers.

Lisätietoja – Further Info

info (at) rytmipolku.com

Tervetuloa tanssimaan!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.