West Coast Swing

Tapahtumat

Swing Union

West coast swing -yhteisön Swing Union pe-ma 27. – 29.12.2019. Share the love. Give back to the community. Together as Swing Union.

West coast swing -yhteisön Swing Union

★ West coast swing -workshopeja
★ 100 % west coast swing -bileitä
★ Team Choreo Challenge
★ West coast swing -historiikki
★ State of Swing Union — West Coast Swing Finland Symposium
★ West coast swingin ohjaajanyyttärit


Uutisia:
1.11.2020: Swing Unionissa ei tanssita tänä vuonna.
1.11.2019: Swing Unionissa ei tanssita tänä vuonna. Event Director -haku ensi vuoden Unioniin on käynnissä alla olevassa hakusoitteessa!
11.8.2019: ED-haku on käynnissä!
11.8.2019: Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/520029712102586/


Oletko sinä Swing Union 2019 -tapahtuman Event Director?

Swing Union tuo joulun välipäivinä west coast swing -tanssijat yhteen juhlistamaan suomalaista tanssiyhteisöä ja kannustamaan kaveria tanssin ilon löytämiseen, itsensä kehittämiseen ja kisalattialla uudelle tasolle nousemiseen. Swing Union -viikonlopussa on mielenkiintoisia workshopeja, 100 % west coast swing -bileitä, ryhmäkoreografiahaaste ja joukkuekilpailu sekä mieltä avartavia luentoja ja keskusteluja.

Kantavana teemana Swing Unionissa on ‘giving back to the community’. Sen lisäksi että Swing Union on huipputanssiviikonloppu, se on myös tapa tuoda tanssijat tietoisesti yhteen kiittämään tanssiyhteisöämme keskustelujen ja luentojen muodossa.

Rytmipolku toimii edelleen tapahtuman järjestäjänä, mutta tästä eteenpäin kutsumme vuosittain uuden Event Directorin, joka saa koostaa Swing Unionista oman näköisensä viikonlopun. Rytmipolun osaajien ammattitaito ja tekevät kädet ovat käytettävissäsi sekä tapahtuman valmistelussa että tapahtuman aikana. Event Director päättää ohjaajavalinnasta, tapahtumapaikasta ja tapahtuman sisällöstä sekä Swing Unionin graafisesta ilmiasusta. Nyt on sinun mahdollisuutesi tehdä tapahtumasta juuri sen näköinen kuin itse haluat — ja mitä uskot tanssiystäviesi haluavan!

Lähetä meille hahmottelua ideoistasi (tai ideatiimisi yhteistuotoksista) ja lyhyt esittely itsestäsi joko osoitteella info@rytmipolku.com tai https://tinyurl.com/SwingUnion2019-ED tämän kuun loppuun mennessä! Me valitsemme hakemuksista potentiaalisimmat ja lopullinen järjestäjä valitaan tanssijoiden äänestyksellä.

Toimi heti, jotta saamme Swing Union pikavauhdilla tanssijoiden kalenteriin!

Share the love. Give back to the community. Together as Swing Union.

Viikoittain

Tapahtumat

Ajankohtaista