West Coast Swing

Pop modern Blues functional Sensual RELEVANT anywhere clubbing FUN R’n’B lessons Playful Hip Hop partnership footwork ACCESSIBLE patterns STRETCH Funky FREE syncopated equality BOING surprises Comfortable anytime Movements global STYLE spontaneous Versatile improvisation Rhythmic slow basics IMPROVISATION fusion create Dynamic sexy ELASTICITY mainstream fashion Smooth techniques Swing variations styling Jazz workshops contemporary

And now we dance

Miten aloitan tanssin?

Kaikki ovat tervetulleita tanssimaan! Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista ja paritanssista: tutustumiskursseilla ja alkeiskursseilla lähdetään liikkeelle perusteista, ja kaikki oppivat tanssimaan. Valitse oma kurssisi ja sen muodosta riippuen joko ilmoittaudu etukäteen ohjeiden mukaan tai tule paikalle kurssin alkaessa, jos tapahtuman infossa niin mainitaan.

Tarvitsenko oman parin?

Et tarvitse omaa paria tullaksesi tanssimaan: ryhmissä on säännöllinen ohjaajien luotsaama parinvaihto. Halutessasi voit totta kai myös harrastaa vain oman parisi kanssa, mutta ryhmätunnit on tarkoitettu nimenomaan ryhmässäoppimiseksi.

Miten pukeudun?

Liikkuessa tulee aina lämmin, joten kerrospukeutumisella varmistat itsellesi hyvän olon koko illan ajan. Tanssiessa voit käyttää tavallisia katuvaatteita, joissa sinulla itselläsi on hyvä olo. Tanssikenkien on hyvä olla kevyet ja hyvin jalassa pysyvät tossut tai niin halutessasi korolla varustetut tanssikengät.

Musiikkia?

West coast swingiä tanssitaan monipuolisesti eri musiikkeihin nykypäivästä menneille vuosikymmenille asti: pop, r'n'b, funk, hiphop ja blues. Löydät musiikkia Youtubesta ja Spotifysta.
Lisätietoja

Tilaa Rytmipolun uutiskirje